loopbaancoaching

Wanneer is loopbaancoaching iets voor jou?

Loopbaancoaching is er voor de mensen die een carrièreswitch willen maken, die voor een studiekeuze staan, niet weten welke kant zij op willen binnen hun carrière, werk zoeken, omscholing overwegen of zich afvragen of zij op dit moment nog wel datgeen doen waar zij elke dag voldoende energie van krijgen.

Loopbaanbegeleiding, loopbaancoaching of loopbaanadvies zijn termen die vaak gebruikt worden in plaats van loopbaancoaching. En dit is eigenlijk ook heel logisch. Iedereen die bij ons komt met de vraag naar loopbaancoaching krijgt een ander plan aangeboden met andere stappen. Soms is dit meer gericht op advies en soms vereist het ook echt een stuk coaching. 

 

1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek (informatief)

Dit kan telefonisch of bij ons op kantoor

2. Intakegesprek 

Tijdens dit gesprek bepalen wij jouw traject en maken wij samen met jou een plan

3. Start sessies

Gemiddeld bestaat één traject uit 5-6 gesprekken, met bijbehorende opdrachten, oefeningen etc. Tussen de sessies door zijn onze gediplomeerde loopbaancoaches/jobcoaches bereikbaar voor vragen en advies.

4. Afsluiting

Na de afsluiting zal afhankelijk van waar jij naartoe wilt de mogelijkheid zijn om via Forum-Personeel geplaatst te worden bij een bedrijf/binnen een functie, of is er de mogelijkheid om te starten met een opleiding.

Binnen Forum-Personeel hebben wij twee gediplomeerde jobcoaches. Natuurlijk kijken wij per persoon welke jobcoach het beste bij jou past!

Harry

"De Corona tijd heeft ons laten zien hoe mensen plotseling werkloos kunnen raken, of hun motivatie kunnen verliezen binnen het werk wat zij al jaren hebben gedaan. Dat is de reden dat ik mijn diploma heb gehaald voor loopbaancoach! Om mensen die niet weten welke kant zij op moeten de weg te wijzen. Als eigenaar van Forum-Personeel zie ik deze vorm van dienstverlening dan ook als een verdieping van onze HR-services en ben ik erg trots dat wij hiermee mensen mogen helpen." 

Harry kenmerkt zich als loopbaancoach doordat hij doortastend & doelgericht is, waardoor hij snel tot oplossingen kan komen!

Bertine

"Werk is een belangrijk onderdeel in iemand zijn leven en om iemand hierbij te begeleiden vind ik heel waardevol. Werkgeluk creëren & mensen verbinden is dan ook mijn motto. Omdat ik dit onderdeel van ons werkgebied het allermooiste vind, ben ik mij hierin verder gaan specialiseren. Als gediplomeerd loopbaancoach is mijn doel dan ook om meer mensen te helpen bij het vinden van hun werkgeluk!"

Bertine kenmerkt zich als loopbaancoach doordat zij empathisch en geduldig is. Zij neemt de tijd voor jou en past het plan hierop aan. Ook is zij als intercedent actief binnen verschillende sectoren, waardoor zij snel de juiste match kan vinden en hiermee een weg kan slaan tussen het loopbaancoaching traject en een nieuwe baan/opleiding!

Wil jij meer informatie over onze loopbaancoaching en omscholing mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! Een informatief gesprek is altijd vrijblijvend en de koffie is gratis, dus kom gerust langs!

Tel: 0548-610180

E-mail: info@forum-personeel.nl

Heeft u een vraag of opmerking?

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.