Onze diensten

Bij Forum-Personeel snappen wij dat niet iedere persoon of bedrijf hetzelfde is en dus willen wij hierop in kunnen spelen. Zo kan het per branche of vacature verschillen welke dienst het beste aansluit. Voor bepaalde vacatures zal werving & selectie de beste optie zijn, maar voor een andere vacature past uitzenden wellicht beter.

Daarom kunt u bij Forum-Personeel terecht voor verschillende soorten diensten:

  • Uitzendwerk
  • Werving en Selectie
  • Loopbaancoaching & omscholing
  • Payrolling

UITZENDEN

Forum Personeel is een uitzendbureau in Nijverdal en Ter Apel met personele oplossingen voor elk vakgebied. Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van flexibele arbeid binnen de regio en kijken graag samen met naar de mogelijkheden om jouw personeelsbestand te optimaliseren, of samen met jou te kijken naar de baan die écht het beste bij jou past. Dit doen wij onder andere door voor bedrijven personele vraagstukken uit handen te nemen, zodat de organisatie zich kan richten op de core business, maar ook door samen met kandidaten gesprekken te voeren op basis van hun cv en misschien zelfs te kijken naar omscholing of loopbaancoaching. Dus ook bij uitzenden!

WERVING EN SELECTIE

Onze werving en selectie procedure is volledig ingericht aan de hand van specifieke vraagstukken uit uw organisatie. Wij werven en selecteren zowel oproepkrachten als professionals op projectbasis. Ook hier bespaar je als organisatie veel tijd, die besteedt kan worden aan andere zaken. 
 

PAYROLLING

Naast uitzenden, werving en selectie en detachering, bieden wij ook payrolling aan. Payrolling is de oplossing voor wie zelf de werving en selectie wilt beheren, maar wat meer ruimte wilt creëren door de administratieve zaken uit handen gegeven. Wij zorgen voor de verloning op weekbasis of maandbasis en de administratieve afhandelingen. Op deze manier ontstaat er een mogelijkheid om risico's bij ziekte en arbeidsongeschiktheid te beperken.

LOOPBAAN-
COACHING /
OMSCHOLING

Werk is een belangrijk onderdeel van jouw leven. Welke keuzes maak jij binnen jouw loopbaan? Waarom doe jij eigenlijk wat je doet? Hoe kan jij groeien en ontwikkelen binnen jouw loopbaan?

  • Loopbaan coaching
  • Studiekeuze begeleiding
  • Talenten ontdekken en gebruiken
  • Zelfvertrouwen en zelfbeeld vergroten
  • Omgaan met baanverlies

Voor meer informatie over onze dienstverlening en de verschillen hierin, mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Dan kunnen wij samen kijken welke vorm het beste aansluit bij jou of het bedrijf.

Heeft u een vraag of opmerking?

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.