Waarom juist wel inschrijven bij het uitzendbureau Forum Personeel!

03 Aug 2022 door Bertine Bruggeman-Klijnsma

Waarom juist wel inschrijven bij het uitzendbureau Forum Personeel!

Over uitzendbureaus bestaan nog steeds veel vooroordelen. Is dit terecht? Lees hieronder precies hoe het in zijn werk gaat bij ons.

Als uitzendkracht krijg je minder betaald als een vaste medewerker bij de opdrachtgever

Nee natuurlijk niet, dit wordt nog vaak gedacht. Bij elk uitzendbureau krijg jij net zoveel betaald als een vaste medewerker. Dit staat zelfs wettelijk vast. Vanaf dag 1 dat jij aan het werk gaat krijg jij betaald, ook wel inlenersbeloning genoemd. Wij zijn verplicht om de cao van onze opdrachtgevers aan te houden. Wij nemen dan niet alleen het uurloon over, maar ook alle toeslagen en vergoedingen. Denk bijvoorbeeld aan overwerktoeslag of reiskostenvergoeding. 

Bied een uitzendbureau alleen tijdelijke op oproepbanen aan

Wij gaan voor een langdurige relatie met onze medewerkers. De meeste vacatures zijn voor langere tijd met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever. Je leest dit ook in onze succes verhalen. Wij hebben werk in verschillende branches en iedereen is dan ook welkom om te solliciteren. Wil jij een nieuwe stap in je carrière, gaan wij graag met je in gesprek om uit te zoeken wat bij je past. Ook bieden wij oproepbanen aan in de horeca en schoonmaak. Of ben je op zoek naar een tijdelijke klus of baan schrijf je dan ook in.

Naast uitzendwerk, bieden wij ook werving en selectie aan.

Werving en selectie betekend dat ook letterlijk, dat wij de werving en selectieprocedure voor de opdrachtgever verzorgen en bij een goede match jij gelijk een contract krijgt bij de opdrachtgever.

Waarom via een uitzendbureau op zoek gaan naar werk als je dit ook zelf kunt doen? De kans op een baan wordt niet groter als je dit via een uitzendbureau doet

Bij Forum Personeel kijken wij voor jou verder dan alleen de vacature waarop jij solliciteert. Wij kennen onze opdrachtgevers en kunnen jou dan ook vertellen of het bedrijf precies bij jou past. Bij ons het je een eerst een kennismakingsgesprek om jouw wensen te bespreken. Wij stellen jou daarna voor bij het bedrijf met jouw CV en een persoonlijke indruk. Een lange motivatiebrief is dan ook helemaal niet nodig, dit doen wij voor je.


Ook hebben wij contact met andere bedrijven waar geen vacatures open staan, maar wij jou wel vrijblijvend kunnen voorstellen.


Wat doet een intercedent

De 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘤𝘦𝘥𝘦𝘯𝘵 is jouw persoonlijke coach en begeleider bij het zoeken, vinden en houden van een baan.

Een 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘤𝘦𝘥𝘦𝘯𝘵 weet alles van de arbeidsmarkt. Ook over banen waaraan je niet meteen denkt, maar die wel heel goed bij je wensen en vaardigheden passen.


Een uitzendbureau doet niets anders dan bemiddelen

Het grootste gedeelte van ons werk is mensen bemiddelen. Maar ook voor andere vragen kun je bij ons terecht. We helpen je bijvoorbeeld met het voorbereiden op een sollicitatiegesprek of helpen je bij het maken van een goed cv. Ook bieden wij loopbaancoaching mocht jij vastlopen in jouw loopbaanontwikkeling.

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.