Werken bij Forum Personeel

Op deze pagina zijn geen vacatures te vinden voor andere bedrijven. Wil jij onze nieuwe collega worden bij het team van Forum-Personeel? Dan zit je hier helemaal goed!

Forum-Personeel is op dit moment helaas niet specifiek op zoek naar mensen binnen onze eigen organisatie. Maar kijk vooral op onze pagina “Alle vacatures” voor alle beschikbare functies die wij momenteel nog beschikbaar hebben. Misschien zit hier wel iets bij voor jou!

Op zoek naar een baan die écht bij jou past? Of op zoek naar die ontbrekende schakel binnen jouw team? Wij wijzen de weg!

Vacatures

Op zoek naar een baan die écht bij jou past? Of op zoek naar die ontbrekende schakel binnen jouw team? Wij wijzen de weg!

Vacatures

Op zoek naar die ‘’leuke’’ baan!
Wordt het tijd voor een (nieuwe) baan? Yes net afgestudeerd en een diploma of ga jij niet meer met plezier naar je werk. De uitdaging is weg. Of ben jij als vele andere jouw baan kwijtgeraakt door corona? En nu! Jouw zoektocht kan beginnen, maar waar start je? Hoe vindt jij die passende baan?   ...
Lees verder
Zoektocht naar een ''nieuwe'' baan!
Zoektocht naar een ''nieuwe'' baan! Wordt het tijd voor een (nieuwe) baan? Yes, net afgestudeerd en een diploma of ga jij niet meer met plezier naar je werk. De uitdaging is weg. Of ben jij als vele andere jouw baan kwijtgeraakt door corona? En nu! Jouw zoektocht kan beginnen, maar waar start je? ...
Lees verder
"Wist je dat een recruiter slecht 7,4 seconde naar jouw cv kijkt?"
"Wist je dat een recruiter slecht 7,4 seconde naar jouw cv kijkt?" Inmiddels werk ik al een paar jaar in de uitzendbranche en heb ik veel cv's gezien en gelezen. Toch verbaas ik mij elke keer over de uitstraling van de cv's. Sollicitanten nemen de tijd en moeite voor het schrijven van een goede mot...
Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.